Altissimos

En blogg om italienska köket, medelhavet & resor

En supersommar med EM och OS i Rio

Posted by on jul 27, 2016

En supersommar med EM och OS i Rio

När det kommer till sport har sommaren 2016 verkligen varit en supersommar, men den har knappt börjat.

Jag följde som så många andra svenskar fotbolls EM, och även det va tråkigt att Sverige åkte ut så överraskade våra nordiska grannar Island nåt oerhört. Nordisk fotbollshistoria skrevs.  Jag är inte den som brukar betta, har faktiskt aldrig gjort det med ett undantag för en kupong på V75, men bara för att jag va och kollade på travet. Min man däremot bettade på att Island vs Frankrike skulle sluta på 8.5 mål (!), det hade gett en bra slant till semesterkassan, men tyvärr förlorade han (100 kronor, det överlever vi).

Nu är det dags för OS i Rio, och det ser jag faktiskt fram emot mer. Där är det fler sporter som jag gillar, och jag har gjort ett eget kalendarium baserat på betta.se’s OS guide. Det jag ser fram emot mest är golf, medens gubben hoppas på Sverige i fotbollen.

(Bilden på Rio kommer från Wikipedia)