Altissimos

En blogg om italienska köket, medelhavet & resor

Dags för mello 2020!

Posted by on jan 16, 2020

Dags för mello 2020!

Nu är det inte långt kvar tills Mello 2020 drar igång, datumet för första programmet är ju redan 1 februari. Sen dröjer det ytterligare ett par månader tills Eurovision äger rum, men det kommer bli sjukt kul med så mycket schlager nu i år. Well, lika kul som alla andra år typ.

Så hur ser Sveriges chanser ut att kamma hem hela baletten? Ett rätt bra sätt att kolla är faktiskt spelbolagens odds. De brukar ge en bra hint om vem som har störst chans att vinna, och vet ni vad? Sverige är toppad som favorit hos många av bettingbolagen! Sist jag kollade så hade Sverige 11 i odds.

Jag gillar att betta lite då och då, så det blir nog till att betta i både melodifestivalen och att betta på Eurovision. Kommer skriva ett längre inlägg om melodifestivalen och Eurovision senare, det kommer inte att ta flera år som det har gjort sen det senaste inlägget.

Kärt barn har många namn förresten, Mello är ju slang för Melodifestivalen. Många kallar den också för schlagerfestivalen, vem vet, det kanske är nåt dialektalt.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *